Dur a terme una acció de màrqueting, mostrar el teu catàleg de productes, organitzar una estratègia de Team Building o lliurar-los als teus clients o col·legues per al seu ús durant el seu viatge o esdeveniment són uns pocs exemples del que pots aconseguir amb el tablet més avançat del mercat.

Estem especialitzats en maquinari Apple per la qual cosa també tenim MacBooks i iMacs a la teva disposició.
5 raons per treballar amb nosaltres

Preus competitius

Descompte per a empreses

Et suministrem el numero de Ipads que necesitis

sota comanda comfirmmada

Gran disponibilitar de dispositius amb dades 3G/4G

Per a eevar el numero de unitats confirmar

Soport en la configuració inicial

Fons d'escriptori, App gratuita o documents

Assistencia tecnica al lloc del esdeveniment

Técnics certificats per Apple

Utilitza el millor suport per aconseguir els teus objectius: publicitar el teu producte, presentar un projecte, obtenir opinions a peu de carrer o, simplement, per aconseguir seguidors en xarxes socials; t’oferim un servei de lloguer del dispositiu més atractiu i funcional per al teu esdeveniment.

 

Aixi funciona

a) Omple el formulari de la nostra pàgina de contacte i envia’ns la teva petició o truca’ns directament per telèfon. Et demanarem les dades de facturació a més del teu correu electrònic i, el més important, data, hora i lloc on haurem de lliurar els iPad.

b) En cas de ser un particular o persona física, addicionalment al càrrec del lloguer desitjat, es retindrà un import de 390 per iPad com a dipòsit de garantia, aquesta fiança s’alliberarà íntegrament en el moment de finalitzar el període de lloguer i efectuar la devolució de l’ dispositiu en correcte estat; prèviament al pagament hauràs acceptar el contracte de lloguer, que et pots imprimir si així ho desitja.

c) En cas de ser empresa o agència formula la teva petició i ens posem en contacte per indicar-te els passos a seguir.

a) Portem els iPads on ens ho hagis indicat juntament amb els seus accessoris (funda, carregador, bossa de transport i altres opcions que hagis escollit). També adjuntarem una còpia del contracte de lloguer així com un document per certificar l’estat de l’iPad (Document d’estat del iPad). Caldrà que presents una forma d’identificació legal i vigent (passaport o DNI).

b) En el cas d’enviament a altres ciutats d’Espanya o Europa, s’afegirà el cost de la missatgeria per l’entrega i recollida dels dispositius.

c) Si necessites alguna aplicació específica o accessori per l’iPad, hauràs de sol·licitar-ho abans del lliurament via correu electrònic, a través del formulari de contacte. Per defecte es lliura tal qual ve de fabrica i en idioma espanyol.

 
a) Ens desplacem fins al lloc on ens hagis indicat i recollim l’iPad, verifiquem l’estat del dispositiu i dels seus accessoris i et fem entrega d’un rebut.

b) En el cas de no ens sigui possible, enviarem a recollir el dispositiu a la nostra missatgeria de confiança al lloc que ens indiquis.

Alliberem immediatament el dipòsit realitzat. Després seguirem en contacte amb tu a les xarxes socials amb les nostres notícies, novetats i per atendre qualsevol consulta que tinguis.

Que incloem?

  • Wi-Fi i 4G il·limitat perquè tinguis accés a internet, correu electrònic i xarxes socials.
  • Sense límit de dies: tot el temps que necessitis.
  • Amb total comoditat: el portem on siguis i t’ho lliurem amb funda de i bandolera de transport.
  • Sense problemes: Assistència tècnica de Tècnics Certificats sense cap cost addicional.
Completa tu experiencia con nuestra amplia gama de accesorios

La duración del alquiler se calcula sobre la base de períodos indivisibles de 24 horas, a partir del momento en que el iPad se pone a su disposición. Sin embargo, un margen de 60 minutos es aplicable antes del inicio de un nuevo período de 24 horas.
Para números mayores de dispositivos o días consultar. Descuentos para empresas.
Disponibilidad sujeta a stock en el momento de la reserva.

En caso de contratar nuestro seguro opcional, lee atentamente las condiciones
Condiciones generales del seguro